Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Euroopan kulttuuriyhdistys EKSO ry:n sääntömääräinen vuoden 2021 syyskokous pidetään tiistaina 30.11. klo 14.30 – 17.00 kaksiosaisena lähitapahtumana.

Euroopan neuvosto esittäytyy

Klo 14.30 kokoonnumme Eduskunnan lisärakennukseen (ns. Pikkuparlamentti) esitelmä- ja keskustelutilaisuuteen, jossa Euroopan neuvoston parlamentaarisen valtuuskunnan suomalaiset jäsenet Kimmo Kiljunen (sdp) ja Hilkka Kemppi (kesk) kertovat järjestön toiminnasta tänä päivänä. Tämä v. 1949 perustettu Euroopan demokraattisten maiden yhteisöksi luotu järjestö on jäänyt Euroopan integraatioprosessin ja esim. ETYJ:n rinnalla vähemmän tunnetuksi. Saamme siis kuulla mitä se nykyisin oikein tekee ja mikä on sen rooli Euroopassa.

Varsinainen syyskokous

Tämän jälkeen, n. klo 16.00 siirrymme pitämään varsinaista sääntömääräistä syyskokousta läheiseen Musiikkitalon kahvilaan, josta varaamme riittävät kokoustilat. Molempiin tilaisuuksiin voi tietysti osallistua erikseenkin. Euroopan neuvosto tilaisuus on avoin muillekin kuin jäsenille, mutta ennakkoilmoittautuminen on välttämätön mm. turvatarkastusten vuoksi.

Ilmoittautuminen pyydetään EKSO:n kirjelaatikkoon  ekso@eurocult.fi