Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Linkkejä

European Cultural Foundation
www.eurocult.org
Euroopan Kulttuurisäätiö on itsenäinen eurooppalainen kulttuurijärjestö, joka kehittää ja tukee kulttuuriaktiviteetteja koko Euroopan alueella. Säätiön painopisteitä ovat kulttuuritoimijoiden liikkuvuuden edistäminen ja eurooppalaiseen kulttuuripolitiikkaan vaikuttaminen. Säätiöllä on omat median, taiteiden ja liikkuvuuden ohjelmat. Euroopan Kulttuurisäätiö tukee erityisesti yhteiseurooppalaisia kulttuuriprojekteja.

Eurooppalainen Suomi
http://www.eurooppalainensuomi.fi/
Eurooppalainen Suomi on kaikille Eurooppa-asioista kiinnostuneille avoin kansalaisjärjestö, joka suhtautuu myönteisesti Euroopan intregraatioon, mutta tahtoo samalla kehittää Euroopan unionia nykyistä tehokkaampaan, avoimempaan ja demokraattisempaan suuntaan tunnuslauseenaan "parempaa Eurooppaa rakentamassa". Eurooppalainen Suomi on puoluepoliittisesti sitoutumattomana EU-politiikan keskustelufoorumina Suomessa ja tiedottaa kansalaisille ajankohtaisista EU-kysymyksistä. Järjestöön kuuluu tuhansia henkilöjäseniä sekä suuri joukko yhteisöjäseniä ja alueyhdistyksiä. Toiminta ulottuu seminaareista toritapahtumiin ja kulttuuritapahtumista kansainväliseen ohjelmaan.

Eurooppanuoret
http://eurooppanuoret.fi/
Eurooppanuoret on alle 35 vuotiaiden nuorten kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta Euroopan yhdentymisestä ja sen vaikutuksista sekä toimia keskustelufoorumina ja vaikuttamiskanavana Eurooppa-asioista kiinnostuneille nuorille.

LabforCulture.org
labforculture.org
LabforCulture.org on kulttuuritoimijoiden tiedonjako- ja kohtaamispaikka verkossa. Sivut linkittävät eri kulttuuritoimijoita ja -organisaatioita toisiinsa koko Euroopan alueella tarjoten paikan keskustelulle, tiedonvaihdolle, tutkimukselle, uutisille ja eurooppalaiselle kulttuuriyhteistyölle. LabforCulture on syntynyt ECF:n aloitteesta.

One minutes jr.
www.theoneminutesjr.org/mmmcms/public
The one minutes jr. on ECF:n mediaohjelma, jonka tarkoituksena on antaa nuorille 12-20-vuotiaille mahdollisuus luoda omanlaisensa minuutin mittainen video. The one minutes jr. -työpajoja on järjestetty eri puolilla Eurooppaa, ja videoita pääsee katsomaan ohjelman omilta sivuilta.

Cultural Policy Research Award
www.cpraward.org
Cultural Policy Research Award on ECF:n aloitteesta syntynyt palkinto, jonka tavoitteena on edistää kulttuuripolitiikan tutkimusta EU:n laajentumisen näkökulmasta. Palkinto jaetaan nuorelle tutkijalle tai kulttuuripolitiikan tekijälle.

Praemium Erasmianum Foundation
www.erasmusprijs.org
Erasmus-säätiön tavoitteena on humanististen, yhteiskuntatieteiden ja taiteiden aseman edistäminen eurooppalaisten kulttuuritradition ja Erasmuksen ajatusten hengessä.

Prix Europa
www.prix-europa.de/publish
Prix Europa on Euroopan neuvoston ja ECF:n järjestämä kilpailu parhaasta eurooppalaisesta radio-, televisio- ja Internet-ohjelmasta.

European Cultural Foundation Network

Euroopan Kulttuurisäätiön verkostoon kuuluu kulttuurijärjestöjä eri puolilta Eurooppaa, jotka jakavat ECF:n arvot ja tavoitteet sekä tukevat Säätiön toimintaa paikallisella tasolla.

European Cultural Foundation Network Portugal
Centro Nacional de Cultura
www.cnc.pt

European Cultural Foundation Network Austria
Institut für die Wissenschaften vom Menschen
www.iwm.at/

European Cultural Foundation Network Poland
Villa Decius Association
www.villa.org.pl/e_index.php